Standplaats + 1 Auto + Tent / Caravan Of Kampeerauto + Elektriciteit 10A (2/6 pers.)

Camping Ardèche Domaine de Gil

Standplaats met 10A elektriciteit voor 2 personen + 1 voertuig - Huisdieren niet toegestaan in het hoogseizoen (slechts 1 huisdier per standplaats in het laagseizoen)


Het pakket omvat: 1 tot 2 personen, een voertuig en een caravan of tent OF 1 tot 2 personen en een camper met elektriciteit (10A), Europese stekker (niet meegeleverd). Verhuur van koelkast op aanvraag. 


We accepteren maximaal 2 extra kleine tenten op een staanplaats voor een totaal van 4 personen, behalve in het bevestigde geval van een gezin, ouders en kinderen, bestaande uit 6 personen. 


Aankomst vanaf 14.00 uur tot 19.00 uur bij de receptie. Neem na dit tijdstip uiterlijk om 18.00 uur op de dag van aankomst contact met ons op via +334 75 94 63 63. Na 20.00 uur is het de verantwoordelijkheid van de klant om een andere accommodatie voor de nacht te vinden. 


Toegang tot de camping en het watergebied is niet toegestaan voor 14.00 uur (behalve voor toegang tot de bar en het restaurant). 


Het vertrek vindt plaats tussen 7.00 en 12.00 uur. 


Informatie: Wij herinneren u eraan dat de capaciteit van de gehuurde staanplaats, d.w.z. maximaal 6 personen (tenzij vooraf schriftelijk aangevraagd en schriftelijk akkoord bevonden door de directie), gerespecteerd moet worden anders wordt de staanplaats niet geaccepteerd. Een baby wordt als een persoon beschouwd.

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen

Klantenmeningen