Detour 4/6 Pers 2 Slpk 26M² - Airco (4/6 pers.)

Camping Le Serignan Plage Nature

Stacaravan met airco (deze stacaravan is beschikbaar in 2 interieur configuraties, zie bovenstaande plattegronden)
Gelegen in een nieuwe wijk op steenworp afstand van het centrum.
Voorzien van een woonkamer, een ouderslaapkamer met een 140x190cm bed en de ruimte om een babybedje erbij te plaatsen. De tweede slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden (lits-jumeaux).
In de woonruimte is er de mogelijkheid om van de bank een slaapplaats te maken m.b.v. een uitschuifbaar bed (120x190cm).
Keuken voorzien van aanrecht, koel-vries combinatie, magnetron, gasplaten, vaatwerk en broodrooster. Badkamer (douche, wastafel, en haardroger) en aparte WC.
Kluisje. Tuinmeubilair, 2 zonnebedden. Om van uw terras te allen tijde te kunnen genieten, hebben wij het uitgerust met een schaduwzeil. (1 deken per bed - lakens niet inbegrepen) Deze accommodatie is voorzien van een plancha-grill, ideaal voor de gezinsmaaltijden, en extra geluidsisolatie voor een optimale privacy.

De voordelen van deze accommodatie: stacaravan van 2017, extra ruimte in de ouderslaapkamer in interieur configuratie n°1 (bijv. voor een babybedje), airconditioning, extra isolatie, plancha grill, broodrooster, haardroger, 2 volwassenen fietsen, waarvan 1 met kinderzitje.

Vergelijk onze accommodaties met de tabel die u via het tabblad Praktische Informatie vindt.

Foto's en plattegronden zijn niet contractueel bindend maar slechts indicatief.

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen

Klantenmeningen