Cottage Patio - Ontdekking Van Het Naturisme - 7 Pers. 3 Slpk 33M² - Airco (7/7 pers.)

Camping Le Serignan Plage Nature

Het naturisme zachtjes ontdekken

U wilt graag de voordelen van het naturisme ontdekken, het plezier van naakt baden en naakt rondlopen, met respect voor jezelf, anderen en de natuur.
Maar...

U bent nog nooit op een naturisten camping verbleven en aarzelt om de stap te wagen
U weet niet of u klaar bent om uw naaktheid de hele tijd te beleven

Dan hebben wij speciaal voor u de ideale formule bedacht!

Verblijf in Le Sérignan Plage (textiel), dus profiteer aangekleed van uw accommodatie en de diensten van deze camping, en ontdek tegelijkertijd de voordelen van het naturisme met een onbeperkte voetgangerstoegang tot Le Sérignan Plage NATURE tijdens uw verblijf.

De accommodatie die we voorstellen is de Cottage PATIO, voor 7 personen, 33 + 9m² - 3 slaapkamers. Deze cottage met airconditioning ligt in een autovrije wijk in de buurt van de Patio. Het bestaat uit een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een stapelbed. Het heeft extra isolatie, een keuken met vaatwasser, een badkamer met handdoekdroger en haardroger, een kluisje en 2 fietsen, waarvan één met kinderzitje. Het half overdekte terras is afgesloten voor de veiligheid van de kinderen. Lakens en handdoeken aanwezig.

Een aparte ervaring, een unieke vakantie: uw ontdekking van het naturisme!

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen

Klantenmeningen